"La Maison Victor"

In 5 jaar tijd is "La Maison Victor" uitgegroeid tot één van de grootste naaimagazines in België en Frankrijk. In verschillende landen zoals Duitsland, Engeland, Amerika, Canada, Zwitserland, Australië,... zijn er eveneens vele enthousiaste lezers. Wereldwijd worden er nu zo'n 90.000 exeplaren verdeeld!

Sinds 2019 zijn wij trotse partner van "La Maison Victor". Samen met hen kiezen wij voor elke uitgave de gepaste en mooiste stoffen uit. Zorgvuldig gematched aan ieder model zodat alle naai-lustigen aan de slag kunnen met zowel een perfect patroon als de perfect bijhorende stof.

La Maison Victor vind je om de 2 maanden in een selectie van stoffenwinkels, bij uw supermarkt of krantenwinkel!

_DSC7735.JPG

Bel'Etoile

Vanaf de Zomer van 2021 werken wij samen met Isabel van Bel'Etoile. Isabel kiest bij ons haar favoriete stofjes uit en gaat dan aan de slag om een nieuw patroon te ontwerpen.
De stoffen worden verdeeld door Bittoun Textielagentschap en de patronen door Isabel. 
Zo wordt patroon en stof een ideale match!

 

GRATACOS

Deze Spaanse collectie bestaat uit prints, jacquards, bruidsstoffen en uni-stoffen. Gratacos brengt jaarlijks een catalogus uit die gratis te bestellen is via onze diensten.

Bovendien kunnen de stoffen van Gratacos besteld worden "per kledingstuk". De keywords van de Gratacos collectie zijn "kwaliteit" en "exclusiviteit".

Aankondiging.jpg

BELGORIENT

Belgorient-Cocoons is gespecialiseerd in zijdestoffen voor haute couture, confectiekleding en designers. Al bijna 20 jaar zijn zij een vaste waarde op de Europese markt.

Een specifiek aanbod van deze stoffen is ook geschikt voor decoratie en interieur. Voor bruidsmode is deze naam niet meer weg te denken uit de markt!

 

De stoffen komen zowel uit traditionele productie, maar worden ook deskundig vervaardigd met high-tech weefgetouwen.

Ook voor het vaste assortiment aan effen satijn, taffetas, organza, mousseline stoffen, zijdes,... kan U bij ons terecht.

Contacteer ons vrijblijvend!

BENNETT SILKS

Een gerenomeerde collectie met de beste kwaliteit aan zijde in àlle kleuren die je je maar kan bedenken!

Bovendien zijn deze stoffen af te nemen "per kledingstuk".
De prijzen zijn degressief naar gelang de bestelde hoeveelheid.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer info.